Gå til innhold



Foto

DEFA motor-/kupévarmer til Mercedes G320 (1997)

defa g320 motorvarmer kupevarmer kupévarmer relé defa 838 futura automatic

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 G320

G320

    Offroad-wannabe

  • Medlem
  • PipPip
  • 53 Innlegg:

Posted 29 March 2013 - 15:35

Jeg har DEFA motor- og kupévarmer i bilen min. Bilen er fra 1997, så systemet er sikkert fra den tid også. DEFA systemet har nesten ikke vært brukt. Jeg får bare kupévarmeren til å fungere, men ikke motorvarmeren, og jeg er usikker på om jeg gjør noe galt eller om noe bør byttes/fikses.

 

Jeg kan ikke se klart hva som står på displayet i bilen. Dette tror jeg er fordi kabelen til displayet har sett sine bedre dager. Hvis jeg vrir litt på kabelen og holder den i spesiell posisjon ser jeg delvis noe av displayet. Jeg er ikke bilkyndig, men fant ut at kabelen til displayet går under midtkonsollen og er koblet til noen andre ledninger hvor alle sikringene er under dashbordet. Koblingene der er tapet sammen. Er det mulig å ta av tapen og sette på ny kabel som går til displayet? Evt. kjøpe nytt display i tillegg? Hva slags kabel trenger jeg? Følger det med kabel hvis jeg kjøper nytt display?

Futura Automatic.png

Futura Automatic display.jpg

Display kabel.jpg

 

Jeg har også lyst til å sette på billader på dette systemet. Kan jeg da bytte ut reléboksen jeg har i dag (DEFA type 838, 16A 250V) med en MultiCharger 1203? Det eneste jeg trenger å gjøre da er å sette kablene i eksiterende reléboks inn i den nye "MultiChargeren" og sette på en kabel på batteriet? http://www.defa.com/...ticharger_1203/

Reléboks.jpg

 



#2 G320

G320

    Offroad-wannabe

  • Medlem
  • PipPip
  • 53 Innlegg:

Posted 30 March 2013 - 17:16

Er det noen som vet hva kontakten/pluggen på bilde nr.3 heter? Tenkte å kutte av litt på eksisterende kabel, ta av litt isolasjon og putte inn i ny kontakt/plugg.