Gå til innhold



Foto

Hyundai H-1?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 Lars667

Lars667

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 309 Innlegg:

Posted 03 December 2014 - 13:27

Hei.

 

Trenger en 7-seter til familien, og god gårdsbil. Er litt småhumpete noen steder vi ferdes, og det kan bli noen cm med snø før det blir brøyta. Vil gjerne sitte greit og ha en driftssikker bil som en ikke trenger å være altfor redd for. Bør ha noe bedre plass enn stasjonsvogner/5-setere med oppfellbare ekstraseter bakerst.

 

Så dermed på H-1, som virker veldig praktisk.

 

Er det noen som har erfaringer og tips om hva en bør se opp for? Ser at en del har skiftet bærekuler rimelig tidlig, og noen har hatt trøbbel med at firehjulstrekken ikke slår inn. Det er vel samme system som på Pajero, eller?

 

Vi ser etter 2006-modeller med CRDI-motoren. 



#2 Lars667

Lars667

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 309 Innlegg:

Posted 15 December 2014 - 09:32

Da ble det i alle fall en H-1 til slutt. Veldig praktisk bil, god å kjøre. De lytene som ser ut til å være ganske vanlige:

- Firehjulstrekk slår ikke inn: Dette er helt pga. vakuumfeil enten ved aksling eller kasse. Det er vakumstyrte frihjulsnav i tillegg til avkobling ved overføringskasse. På den vi kjøpte, fikk vi kvittering på at firehjulstrekk var reparert av Hyundai-verksted, og i følge bryter/instrumentpanel slo 4wd inn. Men da jeg sto der og skulle opp en bratt bakke, hadde jeg ikke sjans. Det viste seg da at stikkakslinger og nav ikke ble koblet sammen. Relativt kjapt å fikse, men vakuumklokka kosta et par lapper.

- Varmesete ser ut til å være en gjenganger på biler jeg har sett på