Gå til innhold



Foto

Instrumenter, gløding etc


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sadsam

sadsam

    Offroad-wannabe

  • Medlem
  • PipPip
  • 70 Innlegg:
  • Kjønn:Mann
  • Sted:Slåstad
  • Mine Kjøretøy:
    Cherokee Limited 4L - 1991
    Cherokee 2,5TD - 1995
    Volvo 850 Stv - 1996
    VW Tiguan - 2010
    Yamaha Virago 1000 -1987
    John Deere 2850 - 1991
    MF 135 -72

Posted 18 March 2017 - 13:41

Har følgende problem: Gløding virker ikke, alle instrumentene er ute av funksjon og motoren går veldig hardt. 

Det startet som et periodisk problem, da instrumentene forsvant mens jeg kjørte og motoren begynte å gå veldig hardt. Da tok jeg ut releet til glødinga, og problemet forsvant en stund. Nå er problemet der konstant. Rele for gløding virker som det skal, men strømmen kommer ikke frem til glødepluggene. Det at motoren går hardt regner jeg med at forårsakes av at sensoren for svinghjulsposisjon er ute av drift? Har noen vært borti dette før som kan gi meg et tips om hvor jeg skal begynne å leite? Regner med at det er et ledningsbrudd eller noe et eller annet sted, men begynner å gå tom for steder å leite.. eventuelt om noen kunne sende meg et koblingsskjema? Jeg har leita litt rundt på nett, men finner ikke det jeg leiter etter.



#2 sadsam

sadsam

    Offroad-wannabe

  • Medlem
  • PipPip
  • 70 Innlegg:
  • Kjønn:Mann
  • Sted:Slåstad
  • Mine Kjøretøy:
    Cherokee Limited 4L - 1991
    Cherokee 2,5TD - 1995
    Volvo 850 Stv - 1996
    VW Tiguan - 2010
    Yamaha Virago 1000 -1987
    John Deere 2850 - 1991
    MF 135 -72

Posted 18 March 2017 - 14:15

Og den lader ikke, det glemte jeg å fortelle.



#3 fiskern

fiskern

    Offroader

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 354 Innlegg:
  • Kjønn:Mann
  • Mine Kjøretøy:
    97 jeep grand cherokee 2,5 td
    2004 grand cherokee 2,7 crd
    2012 citroen c5 2,0 hdi automat

Posted 26 March 2017 - 11:01

høres ut som du er fri for jording sjekk alle jordingpunkt